Warme lucht verwarming (Hete lucht kanon - Warmte lucht generator)

LabelTec biedt U een waaier aan van verschillende modellen warmeluchtblazers en hete lucht kanonen werkende zowel op diesel, petroleum, gas en elehtriciteit. Deze toestellen variëren in sterkte naargelang de uit te voeren werken.

Door de permanente evolutie van onze warmeluchtverwarmingen kunnen we onze reputatie van markleider op dit gebied hooghouden.

Half-mobiele hete lucht generatoren

Een gamma van warmte lucht verwarmingen beschikbaar in verschillende capaciteiten en werken op diesel of op gas. Deze toestellen variëren in sterkte naargelang de uit te voeren werken.Geschikt voor mobiele of kortstondige toepassingen.

Mobiele stralingsverwarming

mobiele stralingsverwarmingen, elk met een andere capaciteit, aan te sluiten op zowel  diesel of petrol. De toestellen hebben een directe verbranding , ideaal voor een rechtstreekse, lokale warmte of zoals verwarming voor opbouwwerven, binnen en buiten.

Hete lucht generatoren met ophangsysteem

Een gamma van het hete lucht generatoren met ophangsysteem beschikbaar in verschillende capaciteiten, werken op gas of op diesel. Zijn ruimtebesparend en geschikt voor land en tuinbouw.

mobiele warmteluchtblazer

Een breed gamma van hete lucht kanonen, elk met een andere capaciteit, aan te sluiten op zowel gas, elektriciteit of diesel. De toestellen hebben een directe verbranding en een afvoer voor verbrandingsgassen. Ideaal zoals verwarming voor opbouwwerven, binnen en buiten.

Draagbare verwarming Brasero

Ideaal zoals verwarming voor opbouwwerven, binnen en buiten.

Vaste hete lucht generatoren

Een gamma van industriële verwarmingenvan verschillende capaciteiten werkende op diesel of op gas, geschikt voor grote en kleine lokalen. Ideaal voor weerkplaatsen, opslagplaatsen, garages...

Verhuur

Optie